מחשבה למעשה
בית מדרש ללימוד והוראת הלכה
חיפוש...
כניסה ללימודים אונליין
הרשמה לכולל
Sidebar
×
דף הבית
שיעורים בשולחן ערוך
שיעורים בחסידות
שאל את הרב
אודות הכולל
חדשות ואירועים
תרומות
צור קשר
עלון שבועי
כניסה ללימודים אונליין
הרשמה לכולל
דף הבית
שיעורים בשולחן ערוך
שיעורים בחסידות
שאל את הרב
אודות הכולל
חדשות ואירועים
תרומות
צור קשר
עלון שבועי
כולל מחשבה למעשה - כולל מחשבה למעשה
מליחה
אינדקס סימנים
בשר בחלב
תערובות
הכשר כלים
סימן ס"ט | סעיף א-ב | הדחה ראשונה
סימן ס"ט | סעיף ז-ח | הדחה אחרונה
סימן ס"ט | סעיף ט-יג | בשר שנמלח והתבשל בלא הדחה
סימן ס"ט | סעיף יד-יז | חתיכה שלא נמלחה ג"י והתערבה עם אחרות
סימן ס"ט | סעיף יח | בשר שנמלח בכלי שאינו מנוקב וחציו ברוטב
סימן ס"ט | סעיף כ | בשר שנמלח ואחר שיעור מליחה נמצא בציר
סימן ע | סעיף א-ב,ה-ו | הניח בשר שלא נמלח כלל ע"ג חתיכה שנמלחה
סימן ע | סעיף ג-ד | דין ב' חתיכות מלוחות שנגעו זב"ז, וטהור מלוח וטמא תפל
סימן ע"ג | סעיף א-ו | דין הכבד
סימן ע"ו | סעיף א-ו | סדר הצליה
תרומה לכולל
לימוד שולחן ערוך
לימוד חסידות
אודות
צור קשר